Osmosis

2022.10.07.
Szólj hozzá!

58. fejezet

Guzel ezen a derűs reggelen jó tempóban futhatott dél felé, ám összességében nem volt megelégedve a sebességével. Túl sokszor kellett lelassítania az utóbbi napokban, főleg nyílt terepeken, amikor emberek közelségét érzékelte. Így aztán jóval messzebb volt Osmosistól, mint ahogy mostanra tervezte, pedig nagyon szeretett volna már ott lenni.

Tovább

55. fejezet

Már lenyugodni készült a Nap, amikor felszállt a füst a patak partján. Guzel és a három útonálló körbeülte a tábortüzet. Bár ez a szó nem is írja le pontosan a helyzetet, hiszen a baskír ült a tűz egyik oldalán, vele szemben pedig, szorosan egymás mellett, szinte összebújva gubbasztott a másik három alak, akik meglehetősen viharvert ábrázattal bámulták a fahasábokat nyaldosó lángokat.

Tovább

54. fejezet

Emma mindig élvezte, amikor Osmosis utcáin közlekedhetett. Legszívesebben szökdelve haladt volna, mindenkivel közölve a környéken, hogy ez a szabadság egészen magával ragadó. De persze ilyet nem tett, hiszen tudta, hogy ez a fajta önfeledt érzés csak az ő számára egyedi, a helyi lakosok nyilván már megszokták, sőt ebben nőttek fel. Meg aztán hogyan is közölte volna ezt velük? Mario úrfin kívül csak egyetlen embert ismert az egész szigeten, aki beszéli a norling nyelvet. Éppen azt a fiút, akihez most igyekezett.

Tovább
süti beállítások módosítása